China Cavitatielichaam die Machine beeldhouwen fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Linda Chen

Telefoonnummer : 86-13922109025

WhatsApp : +8613922109025

Free call
Guangzhou Dermasha Technology Co., Ltd.

Dermasha, die Uw Droomlichaam beeldhouwen

Guangzhou Dermasha Technology Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel
Merken: Dermasha Aantal werknemers: 99~399
Jaarlijkse omzet: 100000-10000000 Opgericht Jaar: 2020
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Technologieco. van Guangzhoudermasha, Ltd

Wij de Technologieco. van Guangzhou Dermasha, Ltd zijn een professionele belangrijke esthetische apparatenfabrikant in Guangzhou China, en gespecialiseerd in dit gebied meer dan 10 jaar.

Wij wijdden om hoogte te verstrekken - de kwaliteitsapparaten en OEM&ODM-de projectdiensten, om onze partner te steunen breiden de wereldmarkt uit. Ons bedrijf concentreert zich hoofdzakelijk op vermageringsdieet en het gestalte geven van schoonheidsmateriaal, Cavitatiemachine, de Machine van het Lichaamsvermageringsdieet, de Gezichtszuurstof van Hydra & Meso Therapiemachine, de machine van HIFU & rf-, Cryolipolysis, Lipo-lasermachine, EMSculpt-spier de bouwmachine, IPL SHR de Machine van de Haarverwijdering, de machine van de Diodelaser, Verwaarloosbare Co2-Lasermachine, de Lange machine van de impulslaser, Huidanalysator, Derma Pen Micro Needle, PDT-Machine, Meeëterverwijdering, Gezichtsstoomboot en andere het gebruiksapparaten van het persoonlijke verzorginghuis, enz. Om het even welke individuele behoeften of OEM producten zijn beschikbaar.

 

Onze misson is aanbieding Hoog - kwaliteitscontroleapparaten, de Goede Diensten Op lange termijn, Concurrerende Prijs, Snelle Levering, Lange Garantie, van Techinical & Marketing Steun aan onze partners. Wecome om ons te contacteren!

 

China Guangzhou Dermasha Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Dermasha Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou Dermasha Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Guangzhou Dermasha Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Guangzhou Dermasha Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Guangzhou Dermasha Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

China Guangzhou Dermasha Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6China Guangzhou Dermasha Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

Geschiedenis

In 2013, vestigde het zijn eigen fabriek om de integratie van de industrie en handel te realiseren. De productr&d afdeling ontwikkelt het van het het systeem、 Hydra Gezichtssysteem、 Cryolipolysis van de cavitatiemachine vette systeem van de het bevriezende systeem、 Radiofrequentie.

 

In 2014, heeft het een bepaald marktaandeel in de de schoonheidsindustrie van China. In hetzelfde jaar, ging het de Amerikaanse markt in, en was goed - ontvangen door vele klanten.

 

In 2015, ontwikkelt de van de productonderzoek en ontwikkeling afdeling de reeks van de cavitatiemachine, HIFU-systeem.

 

In 2016, namen wij aan tentoonstellingen deel rond de wereld om de markt uit te breiden.

 

In 2017, bevorderde de productr&d afdeling het cavitatiesysteem en ontwikkelde een nieuwe generatie van cavitatiemachines, en de ontwikkeling van materiaal met borstverhoging en steekt het opheffen functies uit.

 

In 2018, bleef het talententeam zich uitbreiden om elke klant beter te dienen en de kenmerken van de 1 aan-1 dienst te bereiken.

 

In 2019, gaf de van de productonderzoek en ontwikkeling afdeling de recentste cavitatiemachine genoemd 9 vrij in-1 van het cavitatiemachine en Haar verwijderingssysteem.
 

Sinds zijn onderneming, zijn de producten van het de schoonheidsmateriaal van Dermasha over de hele wereld verkocht, en wij hebben tientallen in verschillende landen duizenden klantenagenten in de wereld.

Dienst

Waarom ons kies:

  1. Kwaliteitscontrole: 100% de kwaliteitscontrole vóór levering, Dubbele controle verzekert product qulified
  2. Veiligheidsvoorraad: Alle apparaten zijn Veiligheid in voorraad klaar voor Oder
  3. Snelle levertijd: Na ontvang de betaling, lever zeker snel in 3-7 dagen behalve OEM&ODM-producten
  4. Oude Garantie: Elk van onze producten bieden 1 jaar garantie, en gehele levensduurmaintaince aan. Steunend u het gehele leven.
  5. Beroeps na verkoopteam: Verstrek u op tijd de Diensten en Oplossing in 12 uren6.experienced OEM&ODM afdeling
  6. Beschikbare Customerizedproducten
  7. De een pakketdiensten voor elk werken partner, met inbegrip van de de technische ondersteuning, de klinische steun, marketing steun, na verkoopsteun enz. samen
  8. Logistieksteun: Internationale Logistiek DHL, Fedex, UPS, Lucht, Overzees enz., de huis-aan-huisleveringsdienst met inbegrip van het dropshipping van de diensten.
  9. Betalingssteun: Storting Beschikbaar voor VIP klanten 10. Partner: Ben uw Chinese koper & partner voor uw andere zaken en breid de markt uit.

 

Ons Team

Dermasha heeft een sterk team, met inbegrip van een ondersteuningsteam van beheers van 30 mensen; een R&D-team van 58 mensen, met inbegrip van hardwareontwerp, softwareontwerp, verschijningsontwerp en andere afdelingen; Het op de markt brengende team heeft 20 mensen, koppelen hoofdzakelijk het verstrekken van marktanalyse en het verzamelen van klant informatie aan het R&D-team terug; het klinische team heeft 39 mensen. Na honderden klinische proeven, voorzien zij klanten van de echtste ervaring en verstrekken elk product de verrichting van de machine; Het verkoopteam heeft meer dan 100 mensen, kan de 1 aan-1 dienst bereiken, en de beste dienst verlenen aan elke klant; professioneel naverkoopteam van 30 mensen, kunnen wij steun in kleine talen verlenen, en 24 uren online, lost de eerste keer al uw problemen op.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in